Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Наше дете“ Врање!

Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

АКТУЕЛНО

ЈЕЛОВНИК

 
     
     Поштовани родитељи, ПУ „Наше дете“ Врање укључена је у пројекат  „Предшколска онлајн заједница учења-учимо и мењамо праксу“ који реализује ЦИП Центар у сарадњи са УНИЦЕФ-ом уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.
     Пандемија корона вируса Ковид 19 је изазвала велике промене у начину живота, рутинама, социјалним односима, материјалном статусу породице...
     Подршка породице је кључна за одржавање услова за добробит деце, посебно у овим измењеним околностима. Подршка је потребна СВИМ породицама; и оним чија деца бораве у вртићу и оним чија деца из било ког разлога не бораве или нису уписана у вртић.
 
     Молимо све родитеље да прегледају, прочитају брошуре које се налазе на линковима и попуне упитник након тога. Слободно нам пишите ваша размишљања, предлоге, сугестије о брошурама и свему што вас интересује у вези ваше деце. Ваше мишљење и предлози су нам врло важни за даље унапређивање квалитета рада у оваквим околностима.
 

Конкурси

Награде и признања

award image

ПУ “Наше дете“ Врање, добитник је „Светосавске награде„ Министарства просвете, науке и технолошког развоја за изузетан допринос развоју образовања у 2017. години.