ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

      ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЗА УПИС ДЕЦЕ У ВРТИЋЕ

    ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „НАШЕ ДЕТЕ“

 

Предшколска установа „Наше дете“  врши припреме  за  упис деце  за радну 2021/22.г.  У периоду од 5. до 22. маја биће објављен и Конкурс за упис. 

Предшколска установа „Наше дете“ обавештава све родитеље заинтересоване за упис деце (за целодневни, четворочасовни припремни предшколски програм као и полудневни боравак)  да ће и даље примати документацију  за упис,                               

                      ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ :

             *Преко портала  Е-управа и услуге Е-вртић,

         *уколико родитељи не могу да попуне електронски образац, онда попуњен захтев (образац захтева на сајту Установе www.nasedetevr.rs ) и скенирану /фотографисану додатну документацију шаљу на маил Комисије за упис This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.(Изводе из матичне књиге рођених Комисија ће обезбедити службеним путем).                 

 О  свим детаљима уписа / процедури и потребној документацији/ родитељи ће бити благовремено информисани преко сајта Установе / www.nasedetevr.rs  /  facebook странице Vremena radosti  и путем медија.

 Предшколска установа „Наше дете“ Врање,

Цара Душaна 22, тел. 017/424-766

е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                

Е-mail за све информације у вези уписа и достављања додатне документације и у време Конкурса за упис This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефоне 017/424-766, 064/8864972 и 064/8310461.

                                            Хвала на разумевању,

                                                                     Предшколска установа „Наше дете“

                                                                     Комисија за упис